Woning kopen

Een woning kopen gaat vaak gepaard met verschillende fases. U begint met het oriënteren op de huizenmarkt en op verschillende huizensites. Wellicht heeft u nog twijfel tussen een woning kopen of huren. Weeg deze twee goed tegen elkaar af en kijk wat u wilt op langere termijn.

Budget

Als u kiest voor een woning kopen dan kijkt u onder andere naar het budget waarvoor u een woning wilt aankopen. Hierbij moet u kijken naar het bedrag dat u kan lenen en wat u wilt lenen. Deze twee liggen vaak wat uit elkaar positief of negatief. Het ligt hierbij aan uw inkomen, waarde van de woning, financiele plannen voor de toekomst en het eventueel inbrengen van eigen geld. Ga voor financieel advies naar een hypotheek adviseur. Deze kan u alles vertellen over uw financiële mogelijkheden.

Proces

Tijdens dat u zich bezighoud met de financiële mogelijkheden bent u waarschijnlijk ook al aan het kijken naar bepaalde woningen waar u zou willen wonen. Een woning kopen gaat ook niet over ijs van één nacht dus neem hier uw tijd voor en kijk goed rond. Heeft u al snel uw droomhuis gevonden dan kunt u al snel de onderhandeling in met de verkopende partij. Dit kan met een aankoopmakelaar die u in het volledige aankoopproces begeleidt en ondersteund. Hierbij kunt u denken aan het meegaan naar de bezichtiging om specifiek te wijzen op verborgen gebreken. Daarnaast helpt hij/zij bij de onderhanding van de aankoop en sluit de koop voor de prijs waarbij u een goed gevoel heeft.

U kunt met een gerust hart uw nieuwe woning kopen met de aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar. Vergelijk op NUaankoopmakelaar de verschillende makelaarstarieven en vraag vrijblijvend een aanvraag aan.

 
 
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de koopsom en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de makelaars tarieven.
Vraag een aankoop advies aan
Vraag een aankoop advies aan Vraag vrijblijvend een aankoop advies aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. A Lichtenberg
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. JHWM Koppens
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. R S J Rosman
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. H.H Smith
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. M.C.A. van Leuven