Werkwijze van NUaankoopmakelaar.nl

NUaankoopmakelaar.nl maakt het mogelijk om van erkende aankoopmakelaars in uw regio de aankoopbegeleiding tarieven te vergelijken en direct online een aankoopbegeleiding offerte aanvraag te doen.

Wij hebben een totaal aanbod van aankoopmakelaars over heel Nederland. Alle aangesloten aankoopmakelaars zijn gecertificeerde makelaars geregistreerd bij SCVM en Stichting Vastgoedcert. Daarnaast zijn ze aangesloten bij brancheverenigingen zoals NVM, VBO en VastgoedPro.

U vindt aan de hand van het invoeren van de verkoopwaarde en postcode verschillende aankoopmakelaars binnen de aangegven regio. Hiervan kunt u de tarieven vergelijken en bij de desgewenste aankoopmakelaar een offerte aanvragen.

NUaankoopmakelaar.nl geeft de opgegeven informatie door aan de makelaar en deze neemt binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. De overeenkomst wordt gesloten tussen u en de makelaar en u betaalt dan ook rechtstreeks aan de makelaar.

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze dan staan wij u graag te woord.

U kunt ons mailen op info@nuaankoopmakelaar.nl of bellen op 020-7372421Zie onze disclaimer voor de algemene voorwaarden van deze website en privacy statement voor de regelgeving omtrent uw persoonsgegevens.

 
 
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de koopsom en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de makelaars tarieven.
Vraag een aankoop advies aan
Vraag een aankoop advies aan Vraag vrijblijvend een aankoop advies aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. R Uenk
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. D.J.F. van Heijster
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. R Knaake
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. A Lichtenberg
Er is zojuist een aanvraag gedaan in door Dhr. JHWM Koppens